Kamp groep 8

Donderdag 11 juni begon het kamp. Eerst de slaapspullen op school brengen en toen op de fiets naar het Amsterdamse bos om te gaan klimmen bij Fun Forest. Het middagprogramma was bij Funmania. Toen we weer op school kwamen stonden de pannenkoeken klaar om die door ouders waren gebakken. 's Avonds nog een vossenjacht met docenten en ouders. Daarna lekker "slapen". Dit was heel bijzonder om dat op school te mogen doen.

Vrijdag 12 juni bleef tot op 10 minuten voor aankomst een verrassing voor de kinderen. We gingen naar Walibi! Bij aankomst op school hadden ouders een BBQ geregeld. We hebben de avond afgesloten met een film. Toen weer lekker "slapen".

Het kamp 's ochtends met een ontbijt afgesloten. Geweldig dat de kinderen van de OBS Kudelstaart hun basisschooltijd toch nog op een fantastische manier kunnen afsluiten.